ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παίζει και πάλι μουσική στο σημείο του φεστιβάλ που χτύπησε η Χαμάς, στη μνήμη των θυμάτων

Οι διοργανωτές ονόμασαν την εκδήλωση αυτή που έγινε χθες «The Set for the Angels» (Σκηνή για τους Αγγέλους)

Παίζει και πάλι μουσική στο σημείο του φεστιβάλ που χτύπησε η Χαμάς, στη μνήμη των θυμάτων

Μουσική ακούγεται και πάλι, στη μνήμη των 400 και πλέον ανθρώπων που είτε έχασαν τη ζωή τους είτε απήχθησαν, στο μουσικό φεστιβάλ που αιματοκύλησε η Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Χιλιάδες νέοι έκαναν πάρτι τα ξημερώματα της 7ης Οκτωβρίου όταν στο σημείο εισέβαλαν ένοπλοι Παλαιστίνιοι.

https://www.bitchute.com/video/mi4jCGvQgo9T/

Το κοινό, που τότε είχε συγκεντρωθεί για να ακούσει τους πέντε Ισραηλινούς DJs στη σκηνή, αποτελούνταν αυτή τη φορά από σιωπηλά και ακίνητα πλακάτ με φωτογραφίες των νεκρών.

«Είναι περίεργο να βλέπεις όλους αυτούς τους ανθρώπους, όλες αυτές τις φωτογραφίες, είναι φωτογραφίες ανθρώπων που όντως πέθαναν εδώ», δήλωσε ο Γιαχέλ Αϊρόνι, 18 ετών, που επιβίωσε από την επίθεση όταν κρύφτηκε σε κοντινό καταφύγιο.

«Αυτοί οι άνθρωποι χόρεψαν μαζί μου και δεν επέζησαν».

Οι διοργανωτές ονόμασαν την εκδήλωση αυτή που έγινε χθες «The Set for the Angels» (Σκηνή για τους Αγγέλους).

Ο Άσερ Σβίσα, γνωστός ως DJ Skazi, δήλωσε ότι η εκδήλωση προκάλεσε ανάμικτα συναισθήματα. Η λύπη για όλους τους φίλους του που χάθηκαν και η χαρά για το ότι προσέφερε και πάλι μουσική σε όσους πηγαίνουν σε ρέιβ πάρτι, τους οποίους περιέγραψε ως ανθρώπους της αγάπης, της ειρήνης και της μουσικής.

«Πιστεύω ότι ο καθένας από αυτούς τους ανθρώπους γιόρταζε τη ζωή και θα ήθελαν κι εμείς να γιορτάσουμε για αυτούς, με τη μουσική», δήλωσε ο Σβίσα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, 364 άνθρωποι δέχθηκαν πυρά, ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου ή πυρπολήθηκαν στο φεστιβάλ Nova σε έκταση κοντά στο κιμπούτς Ρέιμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλοι 40 αιχμαλωτίστηκαν από τη Χαμάς και μεταφέρθηκαν ως όμηροι πίσω στη Λωρίδα της Γάζας, σε απόσταση 5 χλμ, σύμφωνα με την αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.