ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέος βομβαρδισμός στο Χάρκοβο – Σκοτώθηκε ένα άτομο

Τραυματίστηκαν 18 άτομα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέος βομβαρδισμός στο Χάρκοβο – Σκοτώθηκε ένα άτομο

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 18 τραυματίστηκαν σήμερα το πρωί από βομβαρδισμό κατοικημένης περιοχής στο Χάρκοβο, στην ανατολική Ουκρανία, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας Όλεχ Σινεχούμποφ.

“Προς το παρόν, υπάρχουν 18 τραυματίες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται 2 παιδιά, και ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του”, γράφει ο Σινεχούμποφ στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

Χθες, Τετάρτη, 6 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κι άλλοι 16 τραυματίστηκαν από ρωσική επίθεση με ρουκέτες στην πόλη.

Στο μεταξύ το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας ανακοίνωσε σήμερα ότι ακόμη ένα πλοίο που μεταφέρει σιτηρά αναχώρησε από το λιμάνι Τσορνομόρσκ της Ουκρανίας, ενώ με αυτό ανέρχονται συνολικά σε 25 τα πλοία με σιτηρά που έχουν αναχωρήσει από ουκρανικά λιμάνια στη Μαύρη Θάλασσα βάσει συμφωνίας που επετεύχθη υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για τις εξαγωγές σιτηρών από τη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πλοίο I Maria με σημαία Μπελίζ μεταφέρει αραβόσιτο, διευκρίνισε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, σημειώνοντας ότι άλλα τέσσερα πλοία θα φτάσουν σήμερα σε λιμάνια της Ουκρανίας για να φορτώσουν σιτηρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.