ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πρωθυπουργός Κατάρ για Ισραήλ: «Πολύ μικρές οι προκλήσεις για την τελική συμφωνία για τους ομήρους»

Ο βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλα ζήτησε ξανά άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Πρωθυπουργός Κατάρ για Ισραήλ: «Πολύ μικρές οι προκλήσεις για την τελική συμφωνία για τους ομήρους»

O πρωθυπουργός του Κατάρ Σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν Αλ Θάνι δήλωσε σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου, ότι ενισχύεται η πεποίθησή του, σχετικά με την επίτευξη μιας συμφωνίας απελευθέρωσης ομήρων μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς, προσθέτοντας ότι οι προκλήσεις που παραμένουν είναι «πολύ μικρές».

«Οι προκλήσεις με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη μία συμφωνία είναι κυρίως πρακτικές και διαχειριστικές», δήλωσε ο Σεΐχης Μοχάμεντ στη διάρκεια μιας κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ σε Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής Ζοζέπ Μπορέλ στη Ντόχα.

Ο βασιλιάς Αμπντάλα ζήτησε ξανά άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Ο βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλα δήλωσε σήμερα ότι η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να πιέσει για μία άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, για να σταματήσει την ανθρωπιστική καταστροφή που προκλήθηκε από τις εξελίξεις που χαρακτηρίζονται ως «ωμός πόλεμος τον Ισραήλ κατά των αμάχων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε δηλώσεις του, που έγιναν στη διάρκεια μιας συνάντησης του με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο Αμπντάλα τόνισε ότι οι παγκόσμιες δυνάμεις θα πρέπει να πιέσουν το Ισραήλ για να συμμορφωθεί με το διεθνές δίκαιο και να προστατεύσει τους αμάχους, διασφαλίζοντας ότι η ηγεσία του Ισραήλ θα επιτρέψει την απρόσκοπτη ροή της βοήθειας στη Γάζα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.