ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσία: Ισοπέδωσε αποθήκη πυρομαχικών που είχε αμερικανικά πυραυλικά συστήματα HIMARS

Το ανακοίνωσε το ρωσικό ΥΠΑΜ

Ρωσία: Ισοπέδωσε αποθήκη πυρομαχικών που είχε αμερικανικά πυραυλικά συστήματα HIMARS

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι πύραυλοι Kalibr που εκτοξεύτηκαν από τη θάλασσα κατέστρεψαν αποθήκη πυρομαχικών που περιείχε πυραύλους για τα αμερικανικά πυραυλικά συστήματα HIMARS και άλλα δυτικής κατασκευής αντιαεροπορικά συστήματα στην περιοχή της Οδησσού, στην Ουκρανία.

Το υπουργείο ανέφερε επίσης ότι κατέστρεψε δύο οβιδοβόλα M777 Howitzers σε θέσεις μάχης στην περιοχή της Χερσώνας και μια αποθήκη καυσίμων στην περιοχή της Ζαπορίζια που, όπως ανακοίνωσε, περιείχε περισσότερους από 100 τόνους καυσίμου ντίζελ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Reuters δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει αμέσως τις αναφορές στο πεδίο της μάχης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.