
Φιλορωσικά μέσα ενημέρωσης και πολεμικοί ανταποκριτές αναφέρουν ότι ο ρωσικός Στρατός κοντά στο Κράσνι Λίμαν δεν τηρεί πλέον αμυντική στάση, αλλά επαναλαμβάνει τις επιθέσεις του για εκδίωξη των Ουκρανών και ανακατάληψη πρότερων θέσεων.
Προηγουμένως, η ουκρανική στρατιωτική ηγεσία είχε ανακοινώσει με υπερηφάνεια ότι είχε θέσει την κατάσταση στην περιοχή υπό έλεγχο.
Σήμερα, κυκλοφόρησαν μάλιστα στο διαδίκτυο βίντεο που έδειχναν τον Ζελένσκι να απονέμει τιμητικές διακρίσεις σε γενναίους Ουκρανούς μαχητές επί τόπου.
Πολεμικοί αναλυτές και σχολστές αμφιβάλλουν αν το καταφύγιο που εμφανίζεται στα πλάνα βρίσκεται όντως κοντά στην Λίμαν.
Ο Ουκρανός πρόεδρος είχε πραγματοποιήσει και στο παρελθόν τελετές απονομής διακρίσεων σε καταφύγια, όπου η πραγματική τοποθεσία είχε αμφισβητηθεί
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.