ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσική προέλαση προς το Χάρκοβο μέσα στις χιονοθύελλες – Αιφνιδιάστηκε η ουκρανική άμυνα (βίντεο)

Οι Ουκρανοί αμύνονται ηρωικά με όσα πυρομαχικά τους έχουν απομείνει

Ρωσική προέλαση προς το Χάρκοβο μέσα στις χιονοθύελλες – Αιφνιδιάστηκε η ουκρανική άμυνα (βίντεο)

Μέσα σε σφοδρές χιονοθύελλες που μαίνονται στην περιφέρεια του Χάρκοβο και του Λουγκάνσκ, οι ρωσικές τεθωρακισμένες μεραρχίες, επανεξοπλισμένες με σύγχρονα άρματα μάχης Τ-90Μ, αναβαθμισμένα Τ-72B3 και Τ-80SM, εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις, καταπονώντας την ουκρανική άμυνα.

https://twitter.com/TheHumanFund5/status/1747278311770698122?s=20

https://twitter.com/TheHumanFund5/status/1747467730284884346?s=20

Η κατάσταση στην περιφέρεια του Χάρκοβου, προοδευτικά γίνεται πολύ δύσκολη για τους Ουκρανούς, καθώς δεν ανέμεναν ότι ο ρωσικός Στρατός θα συνέχιζε τις επιθετικές επιχειρήσεις με τόσο αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Η 1η Τεθωρακισμένη Στρατιά των Φρουρών κατάφερε να καταλάβει τους οικισμούς Κολτιαρόφκα, Μπερέστοβο και Κραχμαλνόιε διευρύνοντας τους άξονες επίθεσης προς Κουπιάνσκ και Κράσνι Λίμαν.

Βορειοδυτικά και νοτιοδυτικά της Vladimirovka, τα ρωσικά στρατεύματα εξαπέλυσαν επίθεση προς την κατεύθυνση της Tabaevka και του Krakhmalny. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ρωσικό πεζικό εισήλθε σε πολλές δασικές ζώνες δυτικά του σιδηροδρόμου, παραδέχονται οι Ουκρανοί.

Αιχμή των ρωσικών επιθετικών επιχειρήσεων σε αυτή τη φάση είναι η 47η Μεραρχία αρμάτων μάχης Φρουρών, η οποία αποτελεί μέρος της 1ης Τεθωρακισμένης Στρατιάς της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας.

https://twitter.com/TheHumanFund5/status/1747242994485375168?s=20

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/TheHumanFund5/status/1747844780082540732?s=20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.