ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρωσικό ΜΜΕ: «ΗΠΑ και ΝΑΤΟ εξέταζαν επίθεση με πυραύλους Tomahawk στο Ντονμπάς»! – Πώς αποφεύχθηκε ο Γ’ ΠΠ

Τι αποκαλύπτει ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Αλεξέι Λεονκόφ

Ρωσικό ΜΜΕ: «ΗΠΑ και ΝΑΤΟ εξέταζαν επίθεση με πυραύλους Tomahawk στο Ντονμπάς»! – Πώς αποφεύχθηκε ο Γ’ ΠΠ

Αρκετά κοντά σε έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήρθε η ανθρωπότητα πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ρώσος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Αλεξέι Λεονκόφ. 

Σύμφωνα με το SM-News, οι αρχές των ΗΠΑ εγκατέλειψαν την ιδέα να προχωρήσουν σε ενεργές επιχειρήσεις στο Ντονμπάς. Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Αλεξέι Λεονκόφ είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ εξέταζαν το ενδεχόμενο να επιτεθούν στο DPR και το LPR από τη θάλασσα ακόμη και πριν από τη στρατιωτική παρέμβαση των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων. Η Βορειοατλαντική Συμμαχία σχεδίαζε ένα χτύπημα με πυραύλους Tomahawk υψηλής ακρίβειας, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το glas.ru.

«Την παραμονή της ειδικής επιχείρησης, η ηγεσία των δυτικών χωρών συζήτησε τη συμμετοχή του αμερικανικού στόλου σε αυτή τη σύγκρουση. Τους ενδιέφερε το ερώτημα εάν η Ρωσία θα αντιδρούσε στην εκτόξευση των Tomahawks στο Ντόνιετσκ», σημείωσε ο ειδικός.

Οι Αμερικανοί πρότειναν ότι η Ρωσία θα αντιδρούσε στην πτήση των πυραύλων Tomahawk κοντά στα εδάφη της.

«Συνειδητοποίησαν ότι ήταν απαραίτητο να επιτευχθεί ένα σχολαστικό πέρασμα ενός πυραύλου μεταξύ Κριμαίας και Υπερδνειστερίας, ώστε να μην καταρριφθεί. Και σίγουρα θα καταστραφούν. Οι δυτικοί πολιτικοί έχουν καταλάβει ότι η Ρωσία θα έρθει σε αντιπαράθεση σε κάθε περίπτωση όταν εκτοξεύει πυραύλους στο Ντονμπάς», είπε ο Λεονκόφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος αποφεύχθηκε γιατί οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έκαναν πίσω, καθώς θεώρησαν ότι ένα χτύπημα με Tomahawks στο Ντονμπάς θα οδηγούσε σε Γ’ ΠΠ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.