ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ουκρανικά drones έπληξαν εργοστάσιο κατασκευής πυρομαχικών στο Κατόφσκ στην Μόσχα

Έγιναν επιθέσεις και σε άλλες περιοχές

Ουκρανικά drones έπληξαν εργοστάσιο κατασκευής πυρομαχικών στο Κατόφσκ στην Μόσχα

Οι Ουκρανοί έπληξαν με drones εργοστάσιο κατασκευής πυρομαχικών στην περιφέρεια της Μόσχας προκαλώντας εκρήξεις και μεγάλη πυρκαγιά.

Πραγματοποιήθηκαν και άλλες επιθέσεις στην περιφέρεια της Μόσχας.

Σύμφωνα με τον ρωσικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Baza, ουκρανικό drone καταρρίφθηκε κοντά σε βιομηχανία κατασκευής μηχανών στην πόλη Καλόμνα, 100 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Μόσχας.

Η ίδια πηγή μεταφόρτωσε στο Telegram φωτογραφίες πυρκαγιάς σε εργοστάσιο εκρηκτικών στην Κατόφσκ, περίπου 500 χλμ. νοτιοανατολικά της Μόσχας.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε μέσω Telegram ότι μονάδες αντιαεροπορικής άμυνας κατέρριψαν δυο ουκρανικά τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα-καμικάζι στις περιφέρειες της Μόσχας και της Σμολένσκ (δυτικά, κοντά στα σύνορα με τη Λευκορωσία).

Κατά το υπουργείο, οι καταρρίψεις έγιναν χθες περί τις 23:00 (σ.σ. τοπική ώρα· περί τις 22:00 ώρα Ελλάδας).

Χρήστες της πλατφόρμας Telegram στη Ρωσία έκαναν λόγο για τουλάχιστον δυο εκρήξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.