ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ρωσικό ΥΠΑΜ: «Ο Kinzhal που έπληξε το α/α σύστημα Patriot κατέστρεψε το ραντάρ και 5 εκτοξευτές»!

Οι Αμερικανοί ισχυρίζονται ότι το σύστημα «έπαθε μικρή ζημιά» αλλά έστειλαν... ειδικό επιθεωρητή για να το ελέγξει

Ρωσικό ΥΠΑΜ: «Ο Kinzhal που έπληξε το α/α σύστημα Patriot κατέστρεψε το ραντάρ και 5 εκτοξευτές»!

Το ρωσικό ΥΠΑΜ με νέα του ανακοίνωση για το ρωσικό πυραυλικό χτύπημα με υπερ-υπερηχητικό βλήμα Kinzhal κατά συστοιχίας Patriot στο Κίεβο, αναφέρει ότι καταστράφηκε το ραντάρ του α/α συστήματος και πέντε εκτοξευτές.

Mάλιστα η Μόσχα αναφέρει πως οι πέντε εκτοξευτές «καταστράφηκαν ολοσχερώς».

Οι Αμερικανοί αρνούνται ότι η ζημιά που έχει προκληθεί είναι τόσο μεγάλη καθώς ανακοίνωσαν ότι «πρόκειται για μικρή ζημιά και το σύστημα είναι επιχειρησιακό».

Οι ΗΠΑ έστειλαν μάλιστα ειδικό επιθεωρητή του Στρατού στην Ουκρανία για να ελέγξει την κατάσταση του συστήματος.

Η παρουσία του επιθεωρητή δείχνει πως το χτύπημα ήταν εν τέλει πολύ σοβαρό.

Αν ισχύει ο ρωσικός ισχυρισμός ότι καταστράφηκαν 5 εκτοξευτές τότε στους Ουκρανούς παραμένουν επιχειρησιακοί ακόμα άλλοι 15.

Το πρόβλημα όμως πλέον είναι πως σε ΗΠΑ και ΝΑΤΟ είδαν ότι δεν έχουν κανένα επαρκές μέσο προστασίας απέναντι στους Kinzhal και η αντιπυραυλική ασπίδα καθίσταται διάτρητη.

Σημειώνεται ότι μία γυναίκα ανέβασε από το Κίεβο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το βίντεο στο οποίο φαίνεται να εκτοξεύονται τουλάχιστον 30 πύραυλοι patriot, σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να αναχαιτίσουν τον ρωσικό Kinzhal, που έπληξε το αντιπυραυλικό σύστημα με χτύπημα ακριβείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα αυτή συνελήφθη και δικάστηκε. Ενώ έχει αναρτήσει με δική της πρωτοβουλία βίντεο στο οποίο απολογείται για το βίντεο που ανέβασε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.