ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ρώσος ΥΠΑΜ: «Η Δύση αυξάνει τις προμήθειες όπλων στο Κίεβο ενόψει της αντεπίθεσης – Όπου τα εντοπίσουμε θα τα κτυπήσουμε»!

Ο Β.Ζελένσκι ανακοίνωσε ότι η Ουκρανία ετοιμάζεται για αντεπίθεση

Ρώσος ΥΠΑΜ: «Η Δύση αυξάνει τις προμήθειες όπλων στο Κίεβο ενόψει της αντεπίθεσης – Όπου τα εντοπίσουμε θα τα κτυπήσουμε»!

Στο Κίεβο -μετά και τις σχετικές δηλώσεις του Βολοντίμιρ Ζελένσκι- ετοιμάζονται για την πολυαναμενόμενη αντεπίθεσή τους, με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκεί Σοϊγκού να δηλώνει σήμερα ότι η Δύση αυξάνει τις προμήθειες εξοπλισμού και όπλων στην Ουκρανία. 

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι αυτό γίνεται ενόψει της «μεγάλης κλίμακας» ουκρανικής επίθεσης και δήλωσε ότι η Μόσχα θα πλήξει τις όποιες διαδρομές εφοδιασμού εντοπίσει.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ο Σοϊγκού δήλωσε επίσης ότι η Ρωσία προκαλεί «αποτελεσματική ζημιά με πυρά στον εχθρό» και ότι τα όπλα της Δύσης δεν θα αλλάξουν την έκβαση της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» της Μόσχας στην Ουκρανία. Οι δηλώσεις του έγιναν λίγο αφού η Ουκρανία εξαπέλυσε τη μεγαλύτερή της επίθεση με drone στη Μόσχα, αν και το υπουργείο του Σοϊγκού ανέφερε ότι οι ρωσική αντιαεροπορική άμυνα κατέστρεψε οκτώ drones.

«Σήμερα το πρωί, το καθεστώς του Κιέβου πραγματοποίησε τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή της Μόσχας. Σε στόχους αμάχων, το σημειώνω αυτό», δήλωσε ο Σοϊγκού.

Σύμβουλος της ουκρανικής προεδρίας αρνήθηκε ότι το Κίεβο έχει άμεση ανάμιξη στη σημερινή επίθεση στη Μόσχα αλλά δήλωσε ότι η Ουκρανία χαίρεται όταν παρακολουθεί τέτοια περιστατικά και προέβλεψε ότι θα υπάρξουν και άλλα.

Να θυμίσουμε ότι τη Δευτέρα (29/5) το βράδυ ο Ουκρανός πρόεδρος Β.Ζελένσκι ανακοίνωσε την έναρξη της ουκρανικής αντεπίθεσης, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει το πότε θα γίνει αυτή. 

«Έχουμε εγκρίνει τις ημερομηνίες για την έναρξη της μετακίνησης των στρατευμάτων μας, οι αποφάσεις έχουν ληφθεί, ευχαριστώ τις ταξιαρχίες που προετοιμάστηκαν γι’ αυτό», είπε ο Β.Ζελένσκι στο χθεσινό του μήνυμα.

Ο Ουκρανός πρόεδρος αναφέρθηκε στο μπαράζ επιθέσεων που πραγματοποίησε η Ρωσία. «Πολλές ρωσικές τρομοκρατικές επιθέσεις σε μια μέρα. Πύραυλοι κρουζ, βαλλιστικοί πύραυλοι. Καθοδηγούμενες βόμβες. Χάρη στην αεράμυνα μας τουλάχιστον εκατοντάδες ζωές σώθηκαν σήμερα. Σε μία μόνο μέρα. Οι περισσότεροι πύραυλοι καταρρίφθηκαν.   

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά κάθε τέτοια τρομοκρατική επίθεση φέρνει εμάς και ολόκληρο τον κόσμο σε ένα προφανές συμπέρασμα: η Ρωσία θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο του κακού μέχρι το τέλος, δηλαδή την ήττα του, γιατί το κακό δεν μπορεί να έχει άλλο τέλος εκτός από την ήττα».  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.