ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Σ.Ρίτερ: «Οι Ουκρανοί αισθάνονται προδομένοι από την ανικανότητα του Β.Ζελένσκι»

«Οι Ρώσοι θα έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων από εδώ και στο εξής»

Σ.Ρίτερ: «Οι Ουκρανοί αισθάνονται προδομένοι από την ανικανότητα του Β.Ζελένσκι»

Σε συνέντευξή του στον παρουσιαστή του YouTube, Ντάνι Χάιφονγκ, ο Σκοτ Ρίτερ, πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, ο Ρίτερ έδωσε μια αυστηρή εκτίμηση για την περιβόητη αποτυχημένη ουκρανική αντεπίθεση που ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού του 2023.

«Η αντεπίθεση έχει τελειώσει. Ήταν μια στρατηγική ήττα των Ουκρανών για τη συλλογική Δύση. Και αυτό που νομίζω ότι θα δούμε τώρα είναι ότι οι Ρώσοι, έχοντας απορροφήσει το ουκρανικό πλήγμα, θα περάσουν σιγά-σιγά στην αντεπίθεση και θα αρχίσουν να ασκούν πίεση στους Ουκρανούς», τόνισε ο Ρίτερ. «Οι Ρώσοι θα έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων από εδώ και στο εξής. Και τελικά η ουκρανική γραμμή θα καταρρεύσει».

Η αδυναμία της Ουκρανίας να εξασφαλίσει οποιαδήποτε απτή επιτυχία στο πεδίο της μάχης θα οδηγήσει σε πολιτική αναταραχή στο Κίεβο, υποστήριξε ο ειδικός. Τελικά, ο Ζελένσκι θα αντιμετωπίσει την οργή των στρατιωτών του.

«Αισθάνονται προδομένοι από την ανικανότητά του. Ειδικά όταν γίνει σαφές πόσο διεφθαρμένος είναι, και πόσο διεφθαρμένη είναι η κυβέρνησή του. Όλοι το γνωρίζουν», επισήμανε ο Ρίτερ. «Υπάρχει μια αυξανόμενη δυσαρέσκεια γι’ αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν πληρώνονται οι συντάξεις τους. Άνθρωποι που δεν λαμβάνουν την υγειονομική περίθαλψη που χρειάζονται εξαιτίας της διαφθοράς».

Ο Ρίτερ σημείωσε πώς οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν ολόκληρη τη χώρα, πληρώνοντας μισθούς σε δημόσιους υπαλλήλους, στρατιωτικούς και εργαζόμενους στον τομέα της υγείας – η Ουάσινγκτον αδιαφορεί πλήρως για τις ίδιες ανάγκες στο εσωτερικό της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ως Αμερικανός, με ενοχλεί αυτό το γεγονός. Αν πρόκειται να το κάνετε αυτό εκεί, κάντε το πρώτα εδώ. Ας ασχοληθούμε με το μεταναστευτικό πρόβλημα. Ας φροντίσουμε για το βρώμικο νερό στο Φλιντ του Μίσιγκαν. Ας φροντίσουμε το πρόβλημα των αστέγων. Ας φροντίσουμε όλα αυτά τα πρεζόνια στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο και του Λος Άντζελες. Ας φροντίσουμε την Αμερική πριν αρχίσουμε να φροντίζουμε την Ουκρανία», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.