ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

S.Ritter: «Οι Ρώσοι καταστρέφουν τον τρίτο στρατό που έφτιαξε το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία – Η αντεπίθεση θα αποτύχει»

«Δεν θα υπάρξει 4ος Στρατός γιατί δεν έχει απομείνει εξοπλισμός να τους δώσουν»

S.Ritter: «Οι Ρώσοι καταστρέφουν τον τρίτο στρατό που έφτιαξε το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία – Η αντεπίθεση θα αποτύχει»

Ο Scott Ritter, πρώην αξιωματικός της μυστικής υπηρεσίας και επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ, αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στον πόλεμο στην Ουκρανία και υποστήριξε ότι η αντεπίθεση θα αποτύχει. 

Όπως αναφέρει:

«Αυτή την στιγμή οι Ουκρανοί χάνουν εξοπλισμό αξίας, 70 έως 100 εκατομμυρίων δολαρίων την ημέρα.

Ξέρετε πόσα ελικόπτερα έχουν καταρρίψει οι Ουκρανοί;;; Μηδέν!

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν αεράμυνα, γιατί οι Ρώσοι την διαλύουν. Αυτό είναι δολοφονία, αυτό είναι μαζική δολοφονία σωστά;

Τώρα οι Ουκρανοί χάνουν εξοπλισμό, περίπου 70 με 100 εκατομμυρίων δολαρίων την ημέρα.

Η αντεπίθεση θα αποτύχει! Αυτοί οι 60.000 στρατιώτες θυμηθείτε ότι, αυτός είναι ο 3ος Στρατός που δημιούργησε το ΝΑΤΟ. Τον 1ο Στρατό οι Ρώσοι τον κατέστρεψαν μέχρι τον Ιούνιο. Τον 2ο Στρατό οι Ρώσοι τον κατέστρεψαν τον περασμένο Οκτώβριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 3ος Στρατός έχει ετοιμαστεί, είναι εκεί τώρα και, οι Ρώσοι τον καταστρέφουν κι αυτόν. Και δεν θα υπάρξει 4ος Στρατός γιατί δεν έχει απομείνει εξοπλισμός  να τους δώσουν»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.