ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Σφοδρή επίθεση στο Τσάσιβ Γιαρ: Οι Ρώσοι διεισδύουν στην πόλη από τρεις κατευθύνσεις

Οι Ουκρανοί αμύνονται με πείσμα - Θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να καταληφθεί η πόλη

Σφοδρή επίθεση στο Τσάσιβ Γιαρ: Οι Ρώσοι διεισδύουν στην πόλη από τρεις κατευθύνσεις

Μεγάλη επίθεση έχουν ξεκινήσει οι Ρώσοι στο Τσάσιβ Γιαρ στο οποίο πραγματοποιούν έφοδο από τρεις κατευθύνσεις.

Συγκεκριμένα, επιτίθεται ανατολικά, δυτικά και νότια της πόλης.

Μετά την πλήρη κατάληψή της Κλισιίβκα, στα νοτιοδυτικά οι Ρώσοι μπόρεσαν να μεταφέρουν πολύ μεγάλo όγκο δυνάμεων στην περίμετρο της πόλης.

Άλλωστε λαμβάνουν εύκολα και απρόσκοπτα ενισχύσεις από το Mπάκχμουτ.

Ομάδες ρωσικών ειδικών δυνάμεων έχουν διεισδύσει σε πολλές γειτονιές του Τσάσιβ Γιαρ και η τακτική κατάσταση για τους Ουκρανούς έχει γίνει ιδιαίτερα δύσκολη.

Ειδικότερα διεξάγονται σκληρές μάχες στην συνοικία «Novy» όπου Ουκρανοί αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα στο να ανακόψουν την ρωσική προώθηση.

Οι Ρώσοι δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην διείσδυση τους από τα νότια γιατί επιδιώκουν να βρεθούν στην πλάτη των ουκρανικών δυνάμεων που πολεμούν στο ανατολικό Τσάσιβ Γιαρ και χρησιμοποιούν το υδάτινο κώλυμα του καναλιού για να διατηρήσουν τις αμυντικές τους θέσης.

Όπως όλα δείχνουν οι Ρώσοι έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ισχυρό προγεφύρωμα μέσα στον αστικό ιστό και από τη στιγμή που το κατάφεραν αυτό πλέον έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις ουκρανικές δυνάμεις στην πόλη.

Βέβαια, οι Ουκρανοί θα συνεχίσουν να αμύνονται με πείσμα και θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να ανακοινώσουν οι Ρώσοι ότι η πόλη είναι στα χέρια τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.