ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σφοδροί βομβαρδισμοί σε όλη την Ουκρανία: Οι Ρώσοι προσπαθούν να «κόψουν» τον εφοδιασμό της ουκρανικής αντεπίθεσης

Οι δυνάμεις του Κιέβου επιχειρούν να περικυκλώσουν τους Ρώσους στο Μπάκχμουτ

Σφοδροί βομβαρδισμοί σε όλη την Ουκρανία: Οι Ρώσοι προσπαθούν να «κόψουν» τον εφοδιασμό της ουκρανικής αντεπίθεσης

Oι ρωσικές δυνάμεις ξεκίνησαν από το βράδυ να πλήττουν στρατόπεδα και υποδομές του ουκρανικού Στρατού στην Ζαπορίζια, στο Ντεπροπετρόβσκ, στο Νικολάεφ και στο Κραματόρσκ.

Δεκάδες drone καμικάζι Shahed 129 χτυπούν αποθήκες με δυτικό οπλισμό, δεξαμενές καυσίμων και χώρους αποθήκευσης πυρομαχικών με στόχο να εμποδίσουν την έναρξη των ουκρανικών αντεπιθέσεων αλλά και τον εφοδιασμό των δυνάμεων πρώτης γραμμής.

Ειδικά οι βομβαρδισμοί στο Κραματόρσκ γίνονται για να εμποδιστεί ο ανεφοδιασμός των Ουκρανών που επιτίθενται βόρεια και νότια του Μπακχμουτ εδώ και δύο ημέρες.

Έντονοι είναι και οι βομβαρδισμοί στο Λβιβ, όπου εκεί καταφθάνει ο δυτικός οπλισμός διαμέσου Πολωνίας.

Η κατάσταση στο Μπάκχμουτ εξετάζεται ως προς το τι συμβαίνει εντός της πόλης και τι συμβαίνει στην ύπαιθρο δυτικά  της πόλης.

Οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν καταλάβει σημαντικά υψώματα στην δεξαμενή του Μπερχόβσκε και περιοχές νότια του Ιβανίβσκε.

Ο δρόμος Κρόμοβε-Τσάσιβ Γιαρ έχει επανέλθει υπό ουκρανικό έλεγχο.

Στην πόλη του Μπάκχμουτ όμως καταλήφθηκε από τους Ρώσους το Ολυμπιακό Σχολείο και αρκετά κτίρια στην συνοικία Κερέμα.

Η τελευταία οχυρωμένη θέση των Ουκρανών έχει παραβιαστεί.

Oι Ουκρανοί επιχειρούν να περικυκλώσουν τους Ρώσους σε έναν μεγάλο εξωτερικό δακτύλιο (φιλόδοξος στόχος).

https://twitter.com/WinRussiawill/status/1657149836632764417

Όπως αναφέρουν πηγές της Wagner, οι Ρώσοι κέρδισαν σήμερα 400 μέτρα που σημαίνει πως τους απομένουν μονάχα 300 μέτρα για να ολοκληρώσουν την κατάληψη του Μπάκχμουτ.

Οι Ρώσοι θέλουν να τελειώνουν με την πόλη αν γίνεται και σήμερα, ώστε ακόμα κι αν οι Ουκρανοί από την ύπαιθρο καταφέρουν να πλησιάσουν στην δυτική είσοδο να έχουν οχυρωθεί και προετοιμαστεί κατάλληλα έχοντας το τακτικό πλεονέκτημα κατέχοντας την πόλη του Μπάκχμουτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.