ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Στη δημοσιότητα βίντεο με γυναίκες ομήρους της Χαμάς – «Μπορούν να μείνουν έγκυες»

Το βίντεο τραβήχτηκε από κάμερες σώματος που φορούσαν οι ένοπλοι της Χαμάς

Στη δημοσιότητα βίντεο με γυναίκες ομήρους της Χαμάς – «Μπορούν να μείνουν έγκυες»

Το Φόρουμ Οικογενειών Ομήρων και Εξαφανισμένων έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με πέντε γυναίκες, μέλη των IDF, που απήχθησαν από τη Χαμάς.

Το βίντεο έχει αναρτήσει και ο επίσημος λογαριασμός του κράτους του Ισραήλ.

«Εδώ, αυτά είναι τα κορίτσια που μπορούν να μείνουν έγκυες» ακούγεται να λέει ένας από τους τρομοκράτες της Χαμάς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Όπως γράφουν οι Times of Israel, το Φόρουμ Οικογενειών Ομήρων δημοσιεύει συγκλονιστικά πλάνα που δείχνουν την απαγωγή πέντε γυναικών στρατιωτών από τη βάση Ναχάλ Οζ από μαχητές υπό την ηγεσία της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Το βίντεο τραβήχτηκε από κάμερες σώματος που φορούσαν οι ένοπλοι της Χαμάς εκείνη την ημέρα, καθώς επιτέθηκαν στη βάση κοντά στα σύνορα με τη Γάζα.

Τα πλάνα Δείχνουν τις Λίρι Αλμπάγκ, Καρίνα Αρίεφ, Άγκαμ Μπέργκερ, Ντανιέλα Γκιλμπόα και Νάαμα Λέβι.

«Το ενοχλητικό βίντεο είναι η πραγματικότητα της Άγκαμ, της Ντανιέλα, της Λίρι, της Νάαμα, της Καρίνα και άλλων 123 ομήρων για 229 ημέρες», αναφέρει το Φόρουμ σε ανακοίνωσή του.

«Το βίντεο είναι μια καταδικαστική απόδειξη της αποτυχίας του έθνους να φέρει πίσω τους ομήρους, οι οποίοι έχουν εγκαταλειφθεί εδώ και 229 ημέρες», τονίζεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ισραηλινή κυβέρνηση δεν πρέπει να σπαταλήσει ούτε μια στιγμή ακόμη – πρέπει να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σήμερα!», υπογραμμίζεται από τους συγγενείς των ομήρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.