ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνάντηση Ε.Μακρόν – Ρ.Τ.Ερντογάν στο περιθώριο της έκτακτης Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ

Συμφώνησαν να διατηρήσουν σταθερό και στενό συντονισμό μεταξύ των συμμάχων

Συνάντηση Ε.Μακρόν – Ρ.Τ.Ερντογάν στο περιθώριο της έκτακτης Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ

O Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν, είχε συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της έκτακτης Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Συζήτησαν για την επιδείνωση της ανθρωπιστικής κατάστασης στην Ουκρανία, ιδιαίτερα στη Μαριούπολη. Θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν όλους τους διαθέσιμους διπλωματικούς διαύλους για να εξασφαλίσουν επειγόντως κατάπαυση του πυρός. Μόλις εφαρμοστεί η κατάπαυση του πυρός, η Γαλλία και η Τουρκία θα είναι διαθέσιμες για να υποστηρίξουν μια απαραίτητη διαδικασία διαπραγμάτευσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Τούρκος ομόλογός του συζήτησαν επίσης την κατάσταση στον Νότιο Καύκασο. Και οι δύο θέλουν να αποτρέψουν πιθανές αποσταθεροποιητικές επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Μακρόν επιβεβαίωσε την αποφασιστικότητα της Γαλλίας να εργαστεί στο πλαίσιο της Ομάδας του Μινσκ για μια μόνιμη πολιτική λύση στη σύγκρουση μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν. Ανέφερε επίσης ότι χαιρετίζει τις προσπάθειες για εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ Τουρκίας και Αρμενίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.