ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τ.Μπάιντεν: «Θα έχουμε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο αν δεν δώσουμε λεφτά στον Β.Ζελένσκι»

Ζητά να εγκριθεί νέο πακέτο βοήθειας προς την Ουκρανία ο Αμερικανός πρόεδρος

Τ.Μπάιντεν: «Θα έχουμε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο αν δεν δώσουμε λεφτά στον Β.Ζελένσκι»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν παρακάλεσε την Τετάρτη τους Ρεπουμπλικάνους να εγκρίνουν μια νέα στρατιωτική βοήθεια για την Ουκρανία, προειδοποιώντας ότι μια νίκη της Ρωσίας επί της Ουκρανίας θα αφήσει τη Μόσχα σε θέση να επιτεθεί στους συμμάχους του ΝΑΤΟ και θα μπορούσε να οδηγήσει σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Ο Μπάιντεν μίλησε καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδίαζαν να ανακοινώσουν πρόσθετη βοήθεια ύψους 175 εκατομμυρίων δολαρίων για την Ουκρανία από το μειούμενο απόθεμα χρημάτων που διαθέτουν για το Κίεβο, όπως αναφέρει το Reuters.

«Αν ο Πούτιν καταλάβει την Ουκρανία, δεν θα σταματήσει εκεί», δήλωσε ο Μπάιντεν. Ο Πούτιν θα επιτεθεί σε έναν σύμμαχο του ΝΑΤΟ, προέβλεψε, και τότε «θα έχουμε κάτι που δεν επιδιώκουμε και που δεν έχουμε σήμερα: Αμερικανικά στρατεύματα να πολεμούν ρωσικά στρατεύματα», είπε ο Μπάιντεν.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Πούτιν να κερδίσει», είπε.

Ο Λευκός Οίκος προειδοποίησε αυτή την εβδομάδα ότι οι ΗΠΑ ξεμένουν από χρόνο και χρήματα για να βοηθήσουν την Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.