ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τι είναι η στρατηγική των «χιλίων τσιμπημάτων» που χρησιμοποιεί ο ρωσικός Στρατός στην Ουκρανία και κερδίζει

Η Ουκρανία έχει εξουθενωθεί από τα συνεχή και πολλαπλά πλήγματα σε όλα τα σημεία του μετώπου

Τι είναι η στρατηγική των «χιλίων τσιμπημάτων» που χρησιμοποιεί ο ρωσικός Στρατός στην Ουκρανία και κερδίζει

Πέρυσι, οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες προειδοποίησαν τους Γάλλους ότι ο ρωσικός Στρατός είχε αρχίσει να χρησιμοποιεί τακτικές των «χιλίων δαγκωματιών», αλλά τότε κανείς δεν τις έλαβε σοβαρά υπόψη.

Η Ρωσία εξουθενώνει την Ουκρανία με μια στρατηγική μικρών «τσιμπημάτων» και πραγματοποιεί μικρές επιθέσεις σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα.

Η Ουκρανία δεν μπορεί να αντέξει σε όλο το μήκος της πρώτης γραμμής, επομένως τέτοιες επιθέσεις την εξουθενώνουν και φέρνουν στη Ρωσία, αν και μικρά, ωστόσο απτά αποτελέσματα, γράφει η Le Figaro.

Επιπλέον, οι ειδικοί σημειώνουν ότι δεν αποκλείουν μια ρωσική επίθεση την άνοιξη για να φέρει την Ουκρανία σε δύσκολη θέση και να την αναγκάσει να διαπραγματευτεί.

Σύμφωνα με αυτούς, ο ρωσικός Στρατός έχει γίνει πιο ευέλικτος και χρησιμοποιεί συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, με τη βοήθεια των οποίων εξουδετερώνει τα όπλα που προμηθεύει η Δύση.

Έτσι, ίσως ο πόλεμος πλησιάζει σε ένα επικίνδυνο για την Δύση «σημείο καμπής».

Σύμφωνα με αυτούς, ο ουκρανικός Στρατός και οι σύμμαχοί του πρέπει να αλλάξουν εντελώς τακτική και στρατηγική εάν δεν θέλουν να κερδίσει η Ρωσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την αποτυχία της αντεπίθεσης, δεδομένης της έλλειψης πυρομαχικών των ουκρανικών δυνάμεων, η Ρωσία ανακτά το πλεονέκτημά της στο πεδίο της μάχης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.