ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Το Ισραήλ έλαβε τους 12 ομήρους που απελευθέρωσε η Χαμάς

Οι 12 όμηροι αποτελούνται από 10 Ισραηλινούς, 9 γυναίκες, 1 παιδί και 2 ανθρώπους άλλων υπηκοοτήτων

Το Ισραήλ έλαβε τους 12 ομήρους που απελευθέρωσε η Χαμάς

Το Ισραήλ επιβεβαίωσε ότι έλαβε του 12 ομήρους που απελευθέρωσε η Χαμάς σήμερα (28/11) το βράδυ.

Λίγο μετά τις 19:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), η Haaretz μετέδωσε ότι οι συγγενείς των ομήρων ενημερώθηκαν από τους αξιωματούχους του Ισραήλ να πάνε στα νοσοκομεία για να υποδεχθούν τους αγαπημένους τους, μετά την απελευθέρωσή τους από τη Χαμάς.

https://www.bitchute.com/video/B8BegwUzMvwx/

Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, οι 12 όμηροι αποτελούνται από 10 Ισραηλινούς – 9 γυναίκες και 1 παιδί – και 2 ανθρώπους άλλων υπηκοοτήτων.

Μερικοί από αυτούς έχουν διπλή υπηκοότητα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών του Κατάρ, Majed Al Ansari. Ο Al Ansari έγραψε στο Twitter ότι το σημερινό γκρουπ ομήρων που απελευθέρωσε η Χαμάς αποτελείται από έναν πολίτη Αυστρίας, 2 πολίτες Αργεντίνης και μία πολίτη Φιλιππίνων.

Ο πολεμικός ανταποκριτής της εφημερίδας Times of Israel, ο Emanuel Fabian, έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των ομήρων που απελευθερώθηκαν σήμερα.

Επιβεβαιώθηκαν τα ονόματα και των Παλαιστίνιων κρατουμένων που θα απελευθερωθούν ως αντάλλαγμα από το Ισραήλ

Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, που επικαλείται παλαιστινιακές πηγές, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των κρατουμένων που θα απελευθερώσει σήμερα το Ισραήλ ως αντάλλαγμα στους ομήρους που απελευθέρωσε η Χαμάς.

Πρόκειται για τουλάχιστον 15 γυναίκες και 15 εφήβους. Μεταξύ αυτών είναι ο Marwat al-Azza, ένας δημοσιογράφος που ζούσε στην ανατολική Ιερουσαλήμ και κατηγορήθηκε πολύ πρόσφατα για τις δηλώσεις του στα social media, συμπεριλαμβανομένης μίας που φέρεται να χλεύαζε μια ηλικιωμένη που απήχθη από τη Χαμάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Al-Azza, ο οποίος εργαζόταν ως ελεύθερος επαγγελματίας για το NBC News, κατηγορήθηκε για υποκίνηση τρομοκρατίας και ταύτιση με τρομοκρατική οργάνωση. Ο κατάλογος δεν περιλαμβάνει γυναίκες κρατούμενες που είναι πολίτες του Ισραήλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.