ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το Ισραήλ βομβάρδισε 130 στόχους στη Λωρίδα της Γάζας μέσα σε τρεις ώρες (βίντεο)

Ολόκληρες γειτονιές ισοπεδώθηκαν και κτήρια κατέρρευσαν σαν «τραπουλόχαρτα»

Το Ισραήλ βομβάρδισε 130 στόχους στη Λωρίδα της Γάζας μέσα σε τρεις ώρες (βίντεο)

Η Αεροπορία του Ισραήλ, εξαπέλυσε μπαράζ αεροπορικών βομβαρδισμών τις τελευταίες τρεις ώρες στη Λωρίδα της Γάζας.

Ολόκληρες γειτονιές ισοπεδώνονται, καθώς και κτήρια, που καταρρέουν σαν «τραπουλόχαρτα», όπως φαίνεται και σε βίντεο της ισραηλινής αεροπορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα αεροσκάφη πραγματοποιούν εκτεταμένες επιθέσεις σε όλο το μήκος και το πλάτος της Λωρίδας της Γάζας προκαλώντας όλεθρο στους τρομοκράτες της Χαμάς. Μόλις τις τελευταίες τρεις ώρες, περίπου 130 στόχοι δέχθηκαν επιθέσεις με δεκάδες αεροπλάνα», αναφέρει σε μήνυμά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.