Και όλα αυτά, γιατί;

Το Τελ Αβίβ έχει αρχίσει να μοιάζει με «Γάζα» μετά τους συνεχείς ιρανικούς βομβαρδισμούς

Έχουν προκληθεί τεράστιες ζημιές στην πόλη και το ηθικό των κατοίκων έχει αρχίσει να «σπάει»

Το Τελ Αβίβ έχει αρχίσει να μοιάζει με «Γάζα» μετά τους συνεχείς ιρανικούς βομβαρδισμούς

Οι Ιρανικοί πυραυλικοί βομβαρδισμοί και τα συνεχή πλήγματα με drones έχουν προκαλέσει πολύ μεγάλες καταστροφές στο Τελ Αβίβ, που είναι το οικονομικό κέντρο του Ισραήλ αλλά και σε όλη την χώρα.

Παρά το γεγονός ότι τα δυτικά ΜΜΕ προσπαθούν να αποκρύψουν την κατάσταση στο Ισραήλ ωστόσο πολλαπλές πηγές από το Τελ Αβίβ) αναφέρουν τα εξής:

– Το Τελ Αβίβ αρχίζει να μοιάζει με τη Γάζα.

– Όλοι οι Ισραηλινοί φοβούνται για τη ζωή τους (Κατάσταση πανικού που δεν υπήρχε στην αρχή).

– Οι Ισραηλινοί καβγαδίζουν μεταξύ τους (κάτι που δείχνει πως τα νεύρα τους είναι τεντωμένα).

– Οι Ισραηλινοί κλέβουν τρόφιμα και πόρους ο ένας από τον άλλο (χάος).

– Ισραηλινοί φαίνονται να κακοποιούνται και να συλλαμβάνονται όταν προσπαθούν να τραβήξουν βίντεο από τις καταστροφές στο Τελ Αβίβ (η κυβέρνηση δεν δείχνει σίγουρη για το πως θα εκληφθούν οι εικόνες καταστροφής όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά κυρίως στο εξωτερικό της χώρας).

-Πολλοί αναζητούν τρόπους να φύγουν από το Ισραήλ αλλά τα σύνορα έχουν κλείσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.