ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ουκρανός ΥΠΑΜ: «Υπάρχει Στρατός 1 εκατ. Ουκρανών έτοιμων να επιτεθεί σε Χερσώνα και Κριμαία»

«Είναι εξοπλισμένοι με δυτικά όπλα»

Ουκρανός ΥΠΑΜ: «Υπάρχει Στρατός 1 εκατ. Ουκρανών έτοιμων να επιτεθεί σε Χερσώνα και Κριμαία»

Ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας υποστηρίζει ότι «Υπάρχει Στρατός 1 εκατ. Ουκρανών έτοιμων να επιτεθεί στη Ρωσία».

Συγκεκριμένα ο Ολεξίι Ρέζνικοφ μιλώντας στους Times είπε ότι: «Η Ουκρανία συγκεντρώνει μαχητική δύναμη ενός εκατομμυρίου στρατιωτών εξοπλισμένη με δυτικά όπλα για να ανακτήσει τη νότια επικράτειά της από τη Ρωσία».

Στην πρώτη του συνέντευξη σε βρετανική εφημερίδα από την έναρξη της εισβολής, υποστήριξε ότι «Ο Ζελένσκι έδωσε εντολή στον στρατό της Ουκρανίας να ανακαταλάβει τις κατεχόμενες παράκτιες περιοχές που είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομία της χώρας.

Κατανοούμε ότι, πολιτικά, είναι εντελώς απαραίτητο για τη χώρα μας. Ο πρόεδρος έδωσε εντολή στον ανώτατο στρατιωτικό αρχηγό να καταρτίσει σχέδια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βρετανοί στρατιώτες εκπαιδεύουν ήδη δύο τάγματα Ουκρανών στρατιωτών στην Αγγλία ως μέρος της δέσμευσης του Μπόρις Τζόνσον να εκπαιδεύει 10.000 στρατιώτες κάθε 120 ημέρες. Το Κίεβο δεν ανησυχεί ότι η επικείμενη αποχώρηση του πρωθυπουργού θα μπορούσε να εκτροχιάσει αυτή τη δέσμευση, είπε επίσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.