ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Β.Πούτιν: «Αδύνατο να αφήσουμε αναπάντητα τα εγκλήματα του Κιέβου – Τοποθετήθηκε στο ίδιο τραπέζι με τους τρομοκράτες»

Όσα ανέφερε για τα ρωσικά αντίποινα στο Κίεβο

Β.Πούτιν: «Αδύνατο να αφήσουμε αναπάντητα τα εγκλήματα του Κιέβου – Τοποθετήθηκε στο ίδιο τραπέζι με τους τρομοκράτες»

«Είναι απλά αδύνατο να αφήσουμε αναπάντητα τα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου», σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας, αναφερόμενος στα ρωσικά αντίποινα για την ανατίναξη της γέφυρας του Κερτς στην Κριμαία.

Ο ίδιος δήλωσε ότι οι ουκρανικές αρχές προσπάθησαν να υπονομεύσουν τον αγωγό φυσικού αερίου Turkish Stream, με το χτύπημα στην Κριμαία, ενώ τόνισε πως «το Κίεβο τοποθετήθηκε, πλέον, στο ίδιο τραπέζι με τους τρομοκράτες».

Παράλληλα, ο Ρώσος πρόεδρος αποκάλυψε πως οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας έχουν πραγματοποιήσει τρία τρομοκρατικά χτυπήματα στο πυρηνικό εργοστάσιο του Κουρσκ.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας για τη ρωσική «απάντηση» για την τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα του Κερτς εξήγησε ότι το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν χτυπήματα σε ουκρανικές υποδομές, στρατιωτικές, επικοινωνιακές και ενεργειακές, με όπλα υψηλής ακρίβειας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ζήτησε από τον επικεφαλής του ρωσικού υπουργείου Άμυνας να υποβάλει έκθεση στο Συμβούλιο Ασφαλείας σχετικά με τα αποτελέσματα της επίθεσης σε στόχους στην Ουκρανία.

Παράλληλα, προειδοποίησε πως η Ρωσία θα απαντήσει σκληρά εάν οι ουκρανικές αρχές συνεχίσουν να οργανώνουν τρομοκρατικές επιθέσεις.

«Τα δεδομένα των εγκληματολογικών και άλλων εξετάσεων, καθώς και οι επιχειρησιακές πληροφορίες, δείχνουν ότι η έκρηξη της 8ης Οκτωβρίου είναι τρομοκρατική ενέργεια. Μια τρομοκρατική επίθεση με στόχο την καταστροφή των κρίσιμων πολιτικών υποδομών της Ρωσίας. Είναι επίσης προφανές ότι οι οργανωτές και οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης είναι οι ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες», είπε χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρόεδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.