ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ρωσία-Κίνα κατά ΗΠΑ: «Εσείς και οι δορυφόροι σας ευθύνεστε για τις σφαγές Παλαιστινίων στη Γάζα»!

Οι δηλώσεις του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν

Ρωσία-Κίνα κατά ΗΠΑ: «Εσείς και οι δορυφόροι σας ευθύνεστε για τις σφαγές Παλαιστινίων στη Γάζα»!

Σφοδρή επίθεση στις ΗΠΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν για τον πόλεμο ανάμεσα σε Χαμάς και Ισραήλ, τονίζοντας ότι αυτές ευθύνονται για «την σφαγή». 

Ο Ρώσος πρόεδρος ανέφερε «οι ελίτ που κυβερνούν στις ΗΠΑ και οι δορυφόροι τους βρίσκονται πίσω από τη σφαγή Παλαιστινίων, πίσω από τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή, την Ουκρανία, το Ιράκ, τη Συρία».

Κατηγόρησε ακόμη τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες όπως και την Ουκρανία για το γεγονός ότι συνέτειναν στο κλίμα χάους στο ρωσικό αεροδρόμιο Νταγκεστάν, όπου εισέβαλαν διαδηλωτές, την Κυριακή, με πολλούς άνδρες να μπαίνουν δια της βίας στο χώρο και να σκαρφαλώνουν στη στέγη του τερματικού σταθμού λόγω αεροπλάνου που έφτασε από το Ισραήλ.

Την ίδια ώρα σκληρή επίθεση κατά των ΗΠΑ εξαπέλυσε και ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Άμυνας:

«Οι ΗΠΑ είναι εθισμένες στον πόλεμο. Η ιστορία των ΗΠΑ είναι 240 ετών, αλλά οι ΗΠΑ πέρασαν μόνο 16 χρόνια χωρίς να διεξάγουν πολέμους!

Επίσης, οι ΗΠΑ έχτισαν 800 στρατιωτικές βάσεις σε 80 χώρες/περιοχές παγκοσμίως.

Όπου πηγαίνει η στρατιωτική μηχανή των ΗΠΑ, υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.