ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βίντεο: Αιχμαλωσία Αμερικανών μισθοφόρων από τον ρωσικό Στρατό έξω από την Αβντιίβκα

Τους περιμένουν δύσκολες στιγμές στην παγωμένη Σιβηρία

Βίντεο: Αιχμαλωσία Αμερικανών μισθοφόρων από τον ρωσικό Στρατό έξω από την Αβντιίβκα

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ένας Αμερικανός μισθοφόρος ο οποίος αιχμαλωτίστηκε από Ρώσους στρατιώτες, να είναι πεσμένος στο έδαφος και κρατώντας το κεφάλι του, να φωνάζει «Μην πυροβολείς».

H oμάδα των Αμερικανών μισθοφόρων πιάστηκε κατά των ρωσική προέλαση στα δυτικά της Aβντιίβκα.

Οι Ρώσοι, δυστυχώς για τους δυτικούς μισθοφόρους που υπηρετούν το ουκρανικό καθεστώς, τους επιφυλάσσουν πολύ σκληρή μεταχείριση αντίθετα με τους Ουκρανούς (με εξαίρεση τα στελέχη του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ), τους οποίους περιθάλπτουν και τους στέλνουν στην ασφάλεια των μετόπισθεν.

Οι Ρώσοι δεν τους αναγνωρίζουν το καθεστώς του «αιχμάλωτου πολέμου» και τους περνούν από συνοπτικές δίκες πριν τους μεταφέρουν σε στρατόπεδα αιχμαλώτων της Σιβηρίας

Ο πόλεμος είναι σκληρός…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.