
Bίντεο καταγράφει τη στιγμή που δύο άνδρες της ουκρανικής εθνοφρουράς προσπαθούν να γλυτώσουν από τα σφοδρά πλήγματα ενός ρωσικού drone που τους καταδίωκε, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή του Χαρκόβου, τη στιγμή που οι άνδρες της ουκρανικής εθνοφρουράς κατευθύνονταν με το όχημά τους.
Ωστόσο, το drone τύπου «VT-40» των ρωσικών δυνάμεων της ομάδας μάχης «Antagonist», τους εντόπισε και μετά από κάποια λεπτά τους εξόντωσε.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Judgment night on the Kharkov front.
The “Hunter” with a VT-40 and instant karma. Head-on collisions between drones and Kiev forces’ vehicles — burning in the ditches. A quad bike and some Banderites.
Good morning!
Operated by the “Antagonist” group.Sudoplatov pic.twitter.com/X2PIgwQa4H
— MD (@distant_earth83) April 30, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.