ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βίντεο: Δεκάδες ιρανικοί πύραυλοι διαπέρασαν τον αντιβαλλιστικό «θόλο» Ισραήλ και ΗΠΑ ενώ το Ιράν δηλώνει ότι «Το θέμα θεωρείται λήξαν»!

Επτά ιρανικοί βαλλιστικοί πύραυλοι έπληξαν την βάση Νεγκέβ στο Ισραήλ!

Βίντεο: Δεκάδες ιρανικοί πύραυλοι διαπέρασαν τον αντιβαλλιστικό «θόλο» Ισραήλ και ΗΠΑ ενώ το Ιράν δηλώνει ότι «Το θέμα θεωρείται λήξαν»!

Το Ισραήλ δέχεται το μεγαλύτερο βομβαρδισμό της ιστορίας του και δεκάδες ιρανικοί πύραυλοι και drones κατάφεραν να διαπεράσουν την αντιβαλλιστική ασπίδα και του Ισραήλ και των ΗΠΑ και να κτυπήσουν τις πόλεις της χώρας!

Το βίντεο είναι χαρακτηριστικό: Ο ένας μετά τον άλλο οι ιρανικοί πύραυλοι κτυπούν κατοικημένες περιοχές και στόχους του Ισραήλ:

Πρωταρχικός στόχος του πρώτου κύματος επίθεσης είναι η αεροπορική βάση Νεγκέβ.

Eπτά βαλλιστικοί πύραυλοι έπληξαν την βάση!

Κοντά βρίσκονται και οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στη Ντιμόνα.

Οι βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από βάσεις των Ιρανών Φρουρών στο Isfahan, Kermanshah και την Τεχεράνη.

Τα ισραηλινά αντιαεροπορικά συστήματα IronDome και Patriot προσπαθούν να τους καταρρίψουν, αλλά με μερική επιτυχία, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Φαίνεται ότι κατ’αρχην οι Ιρανοί πέτυχαν να υπάρξει κορεσμός της ισραηλινής αεράμυνας.

Ωστόχο σε μια άλλη παράλληλη εντυπωσιακή εξέλιξη στο διπλωματικό πεδίο Αμέσως  η ιρανική αντιπροσωπεία στα Ηνωμένα Έθνη αφού κατ’αρχήν επικαλείται το δικαίωμα στη νόμιμη άμυνα προκειμένου να δικαιολογήσει την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του Ισραήλ δηλώνει ότι «Το ζήτημα μπορεί πλέον να θεωρηθεί λήξαν»!

Προειδοποιώντας παράλληλα τις ΗΠΑ να μην εμπλακούν σε αυτήν την αντιπαράθεση.

«Δυνάμει του Άρθρου 51 του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, η ανάληψη στρατιωτικής δράσης από το Ιράν ήταν απάντηση στην επίθεση του σιωνιστικού καθεστώτος εναντίον των διπλωματικών μας εγκαταστάσεων στη Δαμασκό», αναφέρει η ιρανική αντιπροσωπεία στα Ηνωμένα Έθνη σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υποστηρίζοντας ότι το ζήτημα μπορεί πλέον να θεωρηθεί λήξαν, προειδοποιεί: «Ωστόσο, εάν το ισραηλινό καθεστώς κάνει άλλο λάθος, η απάντηση του Ιράν θα είναι πολύ πιο σοβαρή. Αυτή είναι μια αντιπαράθεση μεταξύ του Ιράν και του εγκληματικού ισραηλινού καθεστώτος, από την οποία οι ΗΠΑ πρέπει να μείνουν μακριά!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.