ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Βίντεο: Η εξόντωση ισραηλινών στρατιωτών στη Γάζα 

Ο στρατός του Ισραήλ επιχειρεί εκ νέου σε κάποιες περιοχές του βόρειου τμήματος της Λωρίδας της Γάζας

Βίντεο: Η εξόντωση ισραηλινών στρατιωτών στη Γάζα 

Ένα βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα το οποίο αποτυπώνει τη στιγμή της εξόντωσης τριών ισραηλινών στρατιωτών στη Γάζα.

Δείτε το βίντεο:

Γάζα: Πέντε ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν από «φίλια πυρά»

Ο ισραηλινός Στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι πέντε στρατιώτες – τέσσερις κληρωτοί αλεξιπτωτιστές και ο επικεφαλής της μονάδας τους – σκοτώθηκαν χθες, Τετάρτη, στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας από «φίλια πυρά».

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο ισραηλινός στρατός, ένα άρμα μάχης της μονάδας τεθωρακισμένων που επιχειρούσε στο πλευρό αλεξιπτωτιστών στον καταυλισμό προσφύγων Τζαμπαλίγια έριξε δύο οβίδες εναντίον κτηρίου στο οποίο είχαν συγκεντρωθεί οι στρατιώτες χθες, Τετάρτη, το βράδυ.

Από τα πυρά επλήγησαν 12 Ισραηλινοί στρατιώτες, από τους οποίους οι πέντε σκοτώθηκαν και οι υπόλοιποι τραυματίστηκαν.

Με βάση την προκαταρκτική έρευνα του στρατού, «οι στρατιώτες στα τεθωρακισμένα (…) είδαν την κάνη ενός όπλου να βγαίνει από ένα παράθυρο του κτηρίου» και «πυροβόλησαν εναντίον του κτηρίου».

Σύμφωνα με την έρευνα, το προσωπικό των τεθωρακισμένων είχε ενημερωθεί λίγες ώρες νωρίτερα για την παρουσία Ισραηλινών στρατιωτών στο εσωτερικό του κτηρίου.

Οι Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ Κάσαμ, η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς, επιβεβαίωσε χθες ότι ξέσπασαν συγκρούσεις με τις ισραηλινές δυνάμεις στην Τζαμπαλίγια, όπου και ο ισραηλινός στρατός έκανε λόγο για «έντονες» μάχες, προσθέτοντας ότι σκότωσε «μεγάλο αριθμό τρομοκρατών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο στρατός του Ισραήλ επιχειρεί εκ νέου σε κάποιες περιοχές του βόρειου τμήματος της Λωρίδας της Γάζας με στόχο να εμποδίσει τη Χαμάς να ανασυνταχθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.