Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Βίντεο: Η στιγμή που ρωσικό drone καταστρέφει βρετανικό πυροβόλο AS-90 στο Σούμι

Το drone χρησιμοποίησε προηγμένη τεχνολογία για να πλήξει με ακρίβεια τον στόχο

Βίντεο: Η στιγμή που ρωσικό drone καταστρέφει βρετανικό πυροβόλο AS-90 στο Σούμι

Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, έχει καταγράψει τη στιγμή που ρωσικό drone με οπτική ίνα καταστρέφει ένα βρετανικό αυτοκινούμενο πυροβόλο AS-90 στο Σούμι της Ουκρανίας.

Το drone χρησιμοποίησε προηγμένη τεχνολογία για να πλήξει με ακρίβεια τον στόχο, δείχνοντας την αποτελεσματικότητα των ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην περιοχή.

Το AS-90, ένα βαρύ αυτοκινούμενο πυροβόλο διαμετρήματος 155 χιλ., ήταν εξοπλισμένο για μακρινά χτυπήματα, αλλά δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την επίθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.