
Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, έχει καταγράψει τη στιγμή που ρωσικό drone με οπτική ίνα καταστρέφει ένα βρετανικό αυτοκινούμενο πυροβόλο AS-90 στο Σούμι της Ουκρανίας.
Το drone χρησιμοποίησε προηγμένη τεχνολογία για να πλήξει με ακρίβεια τον στόχο, δείχνοντας την αποτελεσματικότητα των ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην περιοχή.
Το AS-90, ένα βαρύ αυτοκινούμενο πυροβόλο διαμετρήματος 155 χιλ., ήταν εξοπλισμένο για μακρινά χτυπήματα, αλλά δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την επίθεση.
A Russian fiber-optic drone destroys a British AS-90 SPG in the Sumy region. English iron ladies are having a difficult day and emotional burnout today. 2nd one@Blackrussiantv pic.twitter.com/kjgngqOUPY
— Маннюня🇷🇺🇸🇾 (@NeferIpi) September 28, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.