Ας μας λυπηθεί ο Θεάνθρωπος...

Βίντεο: Οι ισραηλινές δυνάμεις εξοντώνουν ομάδα ενόπλων της Χεζμπολάχ

Η σιιτική οργάνωση ανακοίνωσε πως το Ισραήλ παραβίασε την εκεχειρία

Βίντεο: Οι ισραηλινές δυνάμεις εξοντώνουν ομάδα ενόπλων της Χεζμπολάχ

Η Αεροπορία του Ισραήλ και οι δυνάμεις της Μεραρχίας 91 συνεχίζουν τις επιθέσεις τους κατά ενόπλων της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο.

Νωρίτερα και η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε ότι εξαπέλυσε επιδρομές σήμερα το πρωί εναντίον ισραηλινών στόχων.

Αναφέρει ότι στόχευσε ισραηλινά στρατεύματα με μπαράζ ρουκετών στη Γουάτα αλ-Κιάμ, στο νότιο Λίβανο, και επιτέθηκε στον συνοριακό οικισμό Κιριάτ Σμόνα του Ισραήλ, σε απάντηση «στην παραβίαση της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός από τον εχθρό».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.