ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Ουκρανοί στρατιώτες παραδίνονται ομαδικά στους Ρώσους στην Κρεμίνα μετά από έφοδο των VDV

Σφοδροί βομβαρδισμοί της ρωσικής Αεροπορίας στην Χερσώνα

Βίντεο: Ουκρανοί στρατιώτες παραδίνονται ομαδικά στους Ρώσους στην Κρεμίνα μετά από έφοδο των VDV

Ουκρανοί στρατιώτες παραδίνονται μαζικά στις ρωσικές δυνάμεις στο μέτωπο Σβάτοβο-Κρεμίνα και συγκεκριμένα στο μεγάλο δάσος της περιοχής μετά από μεγάλη επιθετική επιχείρηση που διεξήγαγαν οι Ρώσοι αλεξιπτωτιστές VDV.

Είναι η πρώτη μεγάλη επιθετική ενέργεια των Ρώσων στο μέτωπο αυτό το οποίο καλύπτει τις περιφέρειες του Λουγκάνσγκ και του Χάρκοβο.

https://twitter.com/200_zoka/status/1653316719836839936

Ταυτόχρονα η ρωσική Αεροπορία χτύπησε μεγάλες αποθήκες πυρομαχικών και δεξαμενές καυσίμων στην Χερσώνα.

Από εκεί οι Ουκρανοί σχεδιάζουν να ξεκινήσουν την μεγάλη αντεπίθεση προς κατάληψη της ανατολικής όχθης του Δνείπερου και εν συνεχεία της Μελιτόπολης ώστε να απειλήσουν τηνν Κριμαία, την χερσόνησο με τον ρωσικό πληθυσμό, τον οποίο ο σύμβουλος του Β.Ζελένσκι, Μ.Ποντόλιακ έχει δηλώσει πως το Κίεβο «θα τιμωρήσει» επειδή συνειδησιακά επιμένουν να είναι Ρώσοι.

Οι Ρώσοι εδώ και κάποιες ημέρες χτυπούν τα σημεία εφόδου των Ουκρανών, εκεί όπου έχουν συγκεντρώσει πυρομαχικά και καύσιμα για να εμποδίσουν την έναρξη της περιβόητης αντεπίθεσης και να την «σβήσουν» πριν καν συμβεί.

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν είναι σίγουρος ως προς το τι διαθέτουν οι Ουκρανοί κι αν είναι όντως ικανοί να επανδρώσουν 9 πλήρεις τεθωρακισμένες ταξιαρχίες.

Υπάρχουν φημολογίες ότι πολλά κενά στην επάνδρωση τα έχουν καλύψει ΝΑΤΟϊκοί στρατιωτικοί υπό το μανδύα του «μισθοφόρου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/200_zoka/status/1653315746997448709

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.