ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Βομβαρδισμός του συριακού στρατού στη βορειοδυτική Συρία – Νεκροί 9 άμαχοι

Ανάμεσά τους 6 παιδιά

Βομβαρδισμός του συριακού στρατού στη βορειοδυτική Συρία – Νεκροί 9 άμαχοι

Σήμερα στη βορειοδυτική Συρία σκοτώθηκαν εννέα άμαχοι, μεταξύ των οποίων και έξι παιδιά, από βομβαρδισμό δυνάμεων του συριακού στρατού σε αυτήν την περιοχή, όπως ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Ένας βομβαρδισμός από χερσαίες δυνάμεις του καθεστώτος» έπληξε τους ανθρώπους αυτούς «ενώ μάζευαν ελιές στο χωριό Κοκφιν», στην ορεινή περιοχή Τζαμπάλ αλ Ζαουίγια, τόνισε το Παρατηρητήριο.

Εννέα άμαχοι «μεταξύ των οποίων μια γυναίκα και έξι παιδιά» σκοτώθηκαν και άλλοι ακόμη τραυματίστηκαν, ορισμένοι σοβαρά, πρόσθεσε η ΜΚΟ.

Η Χαγιάτ Ταχρίρ αλ Σαμ (HTS, πρώην βραχίονας της αλ Κάιντα στη Συρία) ελέγχει μεγάλα τμήματα της επαρχίας Ιντλίμπ και ορισμένα των γειτονικών επαρχιών Χαλέπι, Χάμα και Λατάκια. Η Χαγιάτ Ταχρίρ αλ Σαμ θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση από το συριακό καθεστώς, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τα Ηνωμένα Έθνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο, βομβαρδισμοί και συγκρούσεις σημειώνονταν στην περιοχή πριν τον σημερινό βομβαρδισμό, ενώ η HTS βομβάρδισε μετά το πλήγμα γειτονικές περιοχές που ελέγχονται από το καθεστώς του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.