ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» χαζός είναι;

Βουλευτής της Ρωσικής Κρατικής Δούμας Α.Καρταπόλοφ: «Πρακτικά σταματήσαμε να χάνουμε τους ανθρώπους μας»

Η Ρωσία σχεδόν δεν χάνει πλέον στρατιώτες στην Ουκρανία λόγω αλλαγής τακτικής

Βουλευτής της Ρωσικής Κρατικής Δούμας Α.Καρταπόλοφ: «Πρακτικά σταματήσαμε να χάνουμε τους ανθρώπους μας»

Η Ρωσία έχει πρακτικά πάψει να υφίσταται απώλειες στην Ουκρανία, αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας αλλαγής στην προσέγγιση στη διεξαγωγή των εχθροπραξιών, δήλωσε στο RIA Novosti ο Αντρέι Καρταπόλοφ, πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της Κρατικής Δούμας. 

“Πρακτικά σταματήσαμε να χάνουμε ανθρώπους. Τα ακραία στοιχεία, που δημοσίευσε το Υπουργείο Άμυνας τον Μάρτιο, είναι 1351 νεκροί. 

Έκτοτε, τα στοιχεία δεν έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Άμυνας και θα εξηγήσω γιατί. 

Προς το παρόν, Φυσικά, υπάρχουν τραυματίες, αλλά δεν υπάρχει τέτοιος αριθμός νεκρών. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας αλλαγής προσέγγισης στην τακτική του πολέμου», είπε ο Α.Καρταπόλοφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.