ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Χαμάς: «Δεν θα υπάρξει διαπραγμάτευση για τους ομήρους όσο διαρκεί ο πόλεμος του Ισραήλ κατά της Γάζας»

«Είμαστε, ωστόσο, ανοιχτοί σε κάθε πρωτοβουλία που συμβάλλει στον τερματισμό της επιθετικότητας στον λαό μας»

Χαμάς: «Δεν θα υπάρξει διαπραγμάτευση για τους ομήρους όσο διαρκεί ο πόλεμος του Ισραήλ κατά της Γάζας»

Ανώτερος αξιωματούχος του παλαιστινιακού κινήματος της Χαμάς ανέφερε σε δήλωσή του ότι η οργάνωση απορρίπτει τη διεξαγωγή διαπραγματεύσεων για την ανταλλαγή αιχμαλώτων κατά τη διάρκεια του ισραηλινού πολέμου.

«Επιβεβαιώνουμε τη θέση μας να απορρίπτουμε κατηγορηματικά τη διεξαγωγή οποιασδήποτε μορφής διαπραγματεύσεων για την ανταλλαγή αιχμαλώτων στο πλαίσιο του συνεχιζόμενου ισραηλινού γενοκτονικού πολέμου», δήλωσε ο Basem Naem.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαστε, ωστόσο, ανοιχτοί σε κάθε πρωτοβουλία που συμβάλλει στον τερματισμό της επιθετικότητας στον λαό μας και στο άνοιγμα των περασμάτων για να φέρουμε βοήθεια και να παρέχουμε ανακούφιση στον παλαιστινιακό λαό», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.