ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Χαμάς: Βίντεο δείχνει τον πατέρα του μικρότερου ομήρου της οργάνωσης αιμόφυρτο και ξυλοκοπημένο

«Ο κόσμος δεν πρέπει να μείνει σιωπηλός μπροστά σε τέτοια εγκλήματα»

Χαμάς: Βίντεο δείχνει τον πατέρα του μικρότερου ομήρου της οργάνωσης αιμόφυρτο και ξυλοκοπημένο

Ένα νέο βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα το οποίο δείχνει τον αγνοούμενο Ισραηλινό πατέρα του «νεότερου ομήρου της Χαμάς», αιμόφυρτο και ξυλοκοπημένο από Παλαιστίνιους.

Ο άνδρας, ο οποίος αγνοείται, απήχθη με μοτοσικλέτα στις 7 Οκτωβρίου 2023, κατά τη διάρκεια της σφαγής Ισραηλινών από την τρομοκρατική οργάνωση.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε στα social media από τον Iσραηλινό πρόεδρο, Ισαάκ Χέρτσογκ, ο οποίος έγραψε: «Ο κόσμος δεν πρέπει να μείνει σιωπηλός μπροστά σε τέτοια εγκλήματα. Φέρτε τους σπίτι τώρα!».

Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο μικρούλης Kfir και ο τετράχρονος αδερφός του Ariel απήχθησαν από το κιμπούτς Nir Oz μαζί με τη μητέρα τους και τον σύζυγο Yarden, από τρομοκράτες της Χαμάς κατά την πολύνεκρη επίθεσή τους στο Ισραήλ πέρυσι.

Ο Yarden φέρεται να παραδόθηκε στη Χαμάς με την ελπίδα ότι θα τον έπαιρναν και θα γλίτωναν η γυναίκα και τα παιδιά του. Ο πατέρας πιστεύεται ότι είναι ζωντανός στη Γάζα, αλλά η τύχη της οικογένειάς του είναι άγνωστη.

Προσοχή: Σκληρές εικόνες

Η Χαμάς και η Ισλαμική Τζιχάντ, οι οποίες υποστηρίζονται από το Ιράν, στην τρομοκρατική επίθεση της 7ης Οκτωβρίου, σκοτώνοντας 1.200 Ισραηλινούς και απήγαγαν άλλους 250.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.