ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Κορωπί – Τρόμος για υπαλλήλους και πελάτες

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Κορωπί – Τρόμος για υπαλλήλους και πελάτες

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν υπάλληλοι και πελάτες ενός σούπερ μάρκετ επί της Λεωφόρου Αγίας Μαρίνας στο Κορωπί, όταν εισέβαλαν στο χώρο δυο ένοπλα άτομα κρατώντας καραμπίνα και πιστόλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δράστες αφού εισέβαλαν ένοπλοι στην αλυσίδα τροφίμων ακινητοποίησαν όσους βρισκόταν στο κατάστημα και με την απειλή των όπλων, αφαίρεσαν χρήματα από τα ταμεία και ένα χρηματοκιβώτιο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κινήσεις των δραστών που έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και πλέον εξετάζονται καρέ καρέ από στελέχη της ασφάλειας, σε μια προσπάθεια ταυτοποίησης τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν από τις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου (17/12).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.