ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Εντοπίστηκε στον Πύργο ο εξαφανισμένος Θύμιος Μπουγάς

Είχε εξαφανιστεί από την ίδια περιοχή, την Τετάρτη 4 Μαΐου

Εντοπίστηκε στον Πύργο ο εξαφανισμένος Θύμιος Μπουγάς

Το απόγευμα του Σαββάτου 18 Ιουνίου, εντοπίστηκε στον Πύργο ο 39χρονος Πολωνός Θύμιος Μπουγάς, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

Ο 39χρονος Θύμιος κυκλοφορούσε τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα εκεί όπου τελικά τον εντόπισαν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι οι άνδρες της αστυνομίας.

Αυτή τη στιγμή ο 39χρονος Θύμιος οδηγείται στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ηλείας προκειμένου να διαπιστωθεί ότι όλα είναι καλά.

Τρομαγμένο αγρίμι

Στο ερειπωμένο σπίτι επί της οδού Αγίου Σπυρίδωνος, οι αστυνομικοί βρήκαν κυριολεκτικά ένα τρομαγμένο αγρίμι, σύμφωνα με πληροφορίες της Αγγελικής Νικολούλη.

Ο φόβος τον έκανε να βγαίνει στους δρόμους βαθιά μεσάνυχτα και να ψάχνει για τροφή στους κάδους απορριμμάτων. Εκεί τον είδε ένας κάτοικος, τον αναγνώρισε και τον φώναξε με το όνομά του.

Ο Θύμιος άρχισε να τρέχει και χάθηκε και πάλι μέσα στη νύχτα. Μετά από αυτή την πληροφορία, οι αστυνομικοί όργωσαν κυριολεκτικά την περιοχή και τον εντόπισαν.

Όλο αυτόν τον ενάμιση μήνα που πέρασε από την εξαφάνισή του, κρυβόταν μην τυχόν ξαναπέσει πάνω στην άγρια παρέα που τον τρομοκρατούσε.

Θα εξεταστεί από γιατρούς και η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Πύργου θα τον βοηθήσει να ξανασταθεί στα πόδια του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι είχε εξαφανιστεί από την ίδια περιοχή, την Τετάρτη 4 Μαΐου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.