ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επίδαυρος: Δύο νεαροί διέρρηξαν μέσα σε λίγα λεπτά 11 οχήματα λουόμενων

Σε βάρος των δυο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία

Επίδαυρος: Δύο νεαροί διέρρηξαν μέσα σε λίγα λεπτά 11 οχήματα λουόμενων

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη βρίσκονται δυο νεαροί Έλληνες που διέρρηξαν μέσα σε λίγα λεπτά, όχι ένα ή δυο, αλλά 11 οχήματα λουόμενων τα οποία ήταν σταθμευμένα σε παραθαλάσσιες περιοχές της Επιδαύρου στην Αργολίδα.

Οι 11 κλοπές, που εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα της Ασφάλειας Ναυπλίου σε συνεργασία με την Ασφάλεια Καλαμάτας και Κορίνθου, είχαν γίνει μέρα-μεσημέρι στις 23 Ιουλίου και οι δράστες ηλικίας 25 και 30 χρόνων είχαν αρπάξει χρήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές, ρούχα, ακόμη και τις πινακίδες κυκλοφορίας δύο εκ των οχημάτων, με την αξία της λείας τους να υπερβαίνει τα 10.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος των δυο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται καθώς εκτιμάται ότι ο 25χρονος και ο 30χρονος έχουν διαπράξει πολύ περισσότερες και σε άλλες περιοχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.