ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Επίσκεψη Α/ΓΕΑ στην 115ΠΜ και πτήση με μαχητικό F-16 (φωτό)

Βρέθηκε και στην 133 Σμηναρχία Μάχης

Επίσκεψη Α/ΓΕΑ στην 115ΠΜ και πτήση με μαχητικό F-16 (φωτό)

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, επισκέφθηκε την 115 Πτέρυγα Μάχης (115ΠΜ) και την 133 Σμηναρχία Μάχης (133ΣΜ), στην Κρήτη.

Εκεί τον υποδέχτηκαν οι Διοικητές τους, Σμήναρχος (Ι) Χρήστος Γρηγορούδης και Σμήναρχος (Ι) Ιωάννης Μαλισιώτης αντίστοιχα.

Ο Αρχηγός ΓΕΑ πέταξε από την 115 ΠΜ στη Σούδα μέχρι την 133 ΣΜ στο Καστέλι με ένα μονοθέσιο μαχητικό αεροσκάφος F-16 Viper. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντιπτέραρχος Μπουρολιάς είναι από τους ελάχιστους αρχηγούς Πολεμικής Αεροπορίας παγκοσμίως που πετάει μονοθέσιο μαχητικό αεροσκάφος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ΓΕΑ, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό των Μονάδων, καθώς και με τους Ιπταμένους και Τεχνικούς των αεροσκαφών επιφυλακής.

Δείτε φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΓΕΑ    ΓΕΑ  ΓΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.