Έρευνα σε έξι κελιά Αλβανών στις φυλακές Χανίων – Βρέθηκαν ναρκωτικά, μαχαίρια και σουβλιά

Η έρευνα επικεντρώθηκε σε «σκληρούς» Αλβανούς κρατουμένους που εμπλέκονται σε εκβιασμούς, παροχή προστασίας και διακίνηση ναρκωτικών

Έρευνα σε έξι κελιά Αλβανών στις φυλακές Χανίων – Βρέθηκαν ναρκωτικά, μαχαίρια και σουβλιά

Η έρευνα που έγινε το πρωί της Παρασκευής σε έξι κελιά του καταστήματος κράτησης Κρήτης 1 στα Χανιά, όπου διαμένουν συνολικά 13 κρατούμενοι, αποκάλυψε πλήθος από αυτοσχέδια όπλα, ναρκωτικά, συσκευές επικοινωνίες, αλλά και σημειώσεις που εξετάζεται σε τι αφορούσαν.

Η έρευνα επικεντρώθηκε σε «σκληρούς» Αλβανούς κρατουμένους που εμπλέκονται σε εκβιασμούς, παροχή προστασίας και διακίνηση ναρκωτικών, με κάποιους από τους οποίους φαίνεται να συνδεόταν ο 41χρονος που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες αγνώστου μέσα σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη.

Μεταξύ αυτών που ελέγχθηκαν, ήταν και ο φερόμενος ως αρχηγός της αλβανικής μαφίας στην Ελλάδα, Κλοντιάν Λεκοτσάι.

Γι’ αυτό, εκτός από την Ασφάλεια Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, συμμετείχαν και αστυνομικοί από τα τμήματα Ανθρωποκτονιών και Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν μπλοκ και τετράδια με ιδιόχειρες σημειώσεις τα οποία εξετάζονται, τέσσερις αυτοσχέδιες μεταλλικές λάμες, τρία ξυράφια, δυο αυτοσχέδια μαχαίρια, τρία ξύλινα σουβλιά, μια αυτοσχέδια λόγχη, 41 μεταλλικά καπάκια, ένα τμήμα από μεταλλικό τσιμπιδάκι με αιχμηρή άκρη, έξι συσκευασίες με συνολικά 5,9 γραμμάρια κάνναβης, μια συσκευασία με 0,4 γραμμάριο ηρωίνης, ένα τσιγαριλίκι, έξι χάπια και τρεις συσκευασίες με τμήματα χαπιών, δυο κινητά τηλέφωνα, ένας φορτιστής, δυο κάρτες μνήμης, ένα memory stick και δυο συσκευές USB.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.