ΕΛ.ΑΣ: Έθεσε σε διαθεσιμότητα τον Σ.Μπαλάσκα για τις δηλώσεις του για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν

ΕΛ.ΑΣ: Έθεσε σε διαθεσιμότητα τον Σ.Μπαλάσκα για τις δηλώσεις του για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά τις δηλώσεις του για τον δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η Ελληνική Αστυνομία σε σχετική ανακοίνωση ανέφερε ότι «κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του».

Υπενθυμίζεται πως ο Σταύρος Μπαλάσκας σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega είχε αποκαλέσει «βλάκα» τον πιλότο για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν καθώς, όπως είπε, αν είχε πάρει αμέσως την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας αναφερόμενος στις κινήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά τη δολοφονία της συζύγου του είπε ότι «είναι βλάκας, διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.