Απίστευτες δηλώσεις Σ.Μπαλάσκα για Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος είναι βλάκας – Θα μπορούσε να φάει μόνο 4 χρόνια φυλακή»

Απίστευτες δηλώσεις Σ.Μπαλάσκα για Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος είναι βλάκας – Θα μπορούσε να φάει μόνο 4 χρόνια φυλακή»

Ο συνδικαλιστής και άτυπος εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, επί υπουργείας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, Σταύρος Μπαλάσκας, προχώρησε σε απίστευτες δηλώσεις σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, καθώς ουσιαστικά έδωσε «οδηγίες» για το πως ο πιλότος θα μπορούσε να κάνει το έγκλημα και να φάει μόνο 4 χρόνια φυλακή!

Συγκεκριμένα ο κ.Μπαλάσκας ερωτηθείς τι συνάγει κανείς από τις ενέργειες του συζυγοκοκτόνου, σόκαρε με όσα ανέφερε λεπτομερώς:

«Δείχνει ότι είναι βλάκας», είπε ο κ. Μπαλάσκας.

Και αυτό γιατί κατά τον ίδιο, αν υποστήριζε άμεσα, «Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε την γυναίκα του, αν ήταν ατυχές γεγονός, μέσα στο θυμό του, ότι τά ‘χασε και “τρελάθηκε” … αν έπαιρνε την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή … θα πήγαινε “εν βρασμώ ψυχής” σε οικογενειακό καυγά, “χωρίς να το θέλω εκείνη τη στιγμή”, “δε λειτουργούσα εγώ”, με πρότερο έντιμο βίο, άλλα 4.000 πράγματα. Θα πήγαινε πέντε; έξι χρόνια φυλακή;», όπως εκτίμησε.

Και μάλιστα, έβαλε ακόμα μία ποιοτική παράμετρο για τους επίδοξους συζυγοκοκτόνους, που ακολουθώντας τις οδηγίες τους μπορεί να επιτύχουν αυτή την χαμηλή ποινή φυλάκισης. «Είναι νέο παιδί», είπε για το δολοφόνο, δηλαδή με βάση τις προτάσεις του θα ήταν ξανά «έξω» πριν καν φτάσει τα 40.

Τα παραπάνω δεν τα υποδέχθηκαν με θέρμη τα ελληνικά social media, ούτε και ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έβγαλε ανακοίνωση.

«Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της Ν.Δ., κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους συζυγοκοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με “4-5 χρόνια φυλακή” με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά» σχολίασε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατέληξε: «Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.