ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Βόλος: Φοιτήτρια καταγγέλλει τον βιασμός της από δύο άνδρες

Βόλος: Φοιτήτρια καταγγέλλει τον βιασμός της από δύο άνδρες

Μία νεαρή κοπέλα από τον Βόλο προχώρησε σε καταγγελία κατά δύο νεαρών φοιτητών, που την βίασαν.

Μετά από διασκέδαση οι δύο φερόμενοι ως δράστες την πήγαν σε ερημική τοποθεσία και τη βίασαν.

Η Εισαγγελία Βόλου, ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση, όπως μεταδίδει το magnesianews.gr.

Η καταγγελία

Η νεαρή φοιτήτρια κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ότι στα τέλη Μαΐου, βρισκόταν με μια φίλη της και δύο νεαρούς σε κατάστημα της περιοχής του Βόλου και διασκέδαζαν.

Κάποια στιγμή, η φίλη της έφυγε και την άφησε με τους δύο νεαρούς και όταν οι τρεις έφυγαν από το κατάστημα, μπήκε στο αυτοκίνητο των νεαρών και, αντί να την πάνε στο σπίτι, σύμφωνα πάντα με την ίδια καταγγελία, την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία και τη βίασαν.

Οι νεαροί, που κατονόμασε η κοπέλα, είναι κάτοικοι Λάρισας και η Εισαγγελία όταν πήρε την καταγγελία ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετούνται κατηγορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.