ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιωάννινα: Ληστές υποδύθηκαν τους τεχνικούς και λήστεψαν ηλικιωμένη

Ιωάννινα: Ληστές υποδύθηκαν τους τεχνικούς και λήστεψαν ηλικιωμένη

Τρεις απατεώνες πρόσχημα ότι το Ι.Χ. φορτηγό τους είχε υποστεί μηχανική βλάβη ζήτησαν βοήθεια από μία ηλικιωμένη γυναίκα στα Ιωάννινα.

Η ανυποψίαστη γυναίκα βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της, το απόγευμα της Τετάρτης, όταν κατέβηκαν οι τρεις δράστες που άρχισαν να ψαχουλεύουν τη μηχανή, δήθεν για να επιδιορθώσουν την βλάβη. Όταν ο ένας από αυτούς ζήτησε από την ηλικιωμένη να τηλεφωνήσει στην οδική βοήθεια, εκείνη του επέτρεψε να μπει στο σπίτι, χωρίς να φαντάζεται ότι θα ερευνούσε συρτάρια και ντουλάπια και θα άρπαζε τα 100 ευρώ που είχε όλα κιόλα.

Οι δράστες διέφυγαν με το φορτηγό, όμως η άμεση ανταπόκριση των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και της Άμεσης Δράσης είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν λίγη ώρα αργότερα στην ευρύτερη περιοχή. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο, γάντια και τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια. Εκεί, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή από κοινού και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.