Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα καταστήματα της συζύγου του Ν.Χαρδαλιά

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα καταστήματα της συζύγου του Ν.Χαρδαλιά

Αναρχική ομάδα με κείμενό της σε γνωστή ιστοσελίδα του περιθωριακού χώρου ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα καταστήματα ιδιοκτησίας της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά τον περασμένο Μάιο.

Οι δράστες είχαν τοποθετήσει ταυτόχρονα τους εμπρηστικούς μηχανισμούς και όπως είχε αποτυπωθεί και σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας από θαύμα είχε γλιτώσει ένας διερχόμενος ο οποίος είδε τις φλόγες και προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά μόλις όμως πλησίασε ανεφλέγη ο μηχανισμός ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει τον διερχόμενο.

Οι αναρχικοί στο κείμενό τους κάνουν αναφορά στα μέτρα για τον κορωνοϊό, στα εργασιακά και στα μέτρα για την πανδημία ενώ από την πρώτη στιγμή οι αναλυτές της Κρατικής Ασφάλειας είχαν πει ότι πίσω από την επίθεση βρίσκονται αναρχικοί που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Ζωγράφου και του Βύρωνα.

Η επίθεση είχε γίνει λίγο μετά τη μία και μισή τα ξημερώματα προκαλώντας υλικές ζημιές στην πρόσοψη των δύο επιχειρήσεων ενώ στο σημείο είχαν φτάσει και αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.