ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αιγάλεω: Συνελήφθη 18χρονος για σεξουαλικές επιθέσεις – Τον αναγνώρισαν έξι θύματά του

Αιγάλεω: Συνελήφθη 18χρονος για σεξουαλικές επιθέσεις – Τον αναγνώρισαν έξι θύματά του

Η αστυνομία συνέλαβε στο Αιγάλεω έναν 18χρονο ντελιβερά που κατηγορείται για “προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας”. Έξι κοπέλες τον αναγνώρισαν για επιθέσεις εις βάρος τους.

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται ένας 18χρονος που εργάζεται ως ντελιβεράς, κατηγορούμενες για σεξουαλικές επιθέσεις σε κοπέλες.

Όπως μετέδωσε το Star, ο νεαρός συνελήφθη στο Αιγάλεω ενώ στον σταθμό μίλησε μία 28χρονη που κατήγγειλε πως έπεσε δύο φορές θύμα του.

«Όταν επιχείρησα να ελέγξω να δω τι συμβαίνει φοβούμενη ότι στόχος ήταν το μπάγκπακ που φορούσα, θώπευσε τα οπίσθιά μου και έφυγε τρέχοντας».

Στη συνέχεια περιέγραψε τη στιγμή που ο νεαρός, όπως καταγγέλει, της έδειξε το μόριό του:

«Ακούω κάποιον να μου φωνάζει “κοπελιά, να σε ρωτήσω κάτι;”. Γύρισα και ήταν ο ίδιος άντρας και αυτήν τη φορά μου επέδειξε το μόριό του».

Όπως αναφέρει ο σταθμός, ο 18χρονος εργαζόταν σε καφέ στην Αγία Βαρβάρα και -σύμφωνα με την Αστυνομία- την περασμένη Δευτέρα το πρωί και μέσα σε δύο ώρες, είχε επιτεθεί σε τρεις κοπέλες στο Αιγάλεω.

Στην οδό Παπαναστασίου και Μ. Μπότσαρη, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, εντόπισαν τον νεαρό και τον συνέλαβαν.

Συνολικά, έξι κοπέλες τον έχουν αναγνωρίσει ενώ ο 18χρονος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, του ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.