ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γλυφάδα: Ανεμόπτερο με μηχανή έπεσε στη θάλασσα δίπλα σε λουόμενους (φώτο)

Γλυφάδα: Ανεμόπτερο με μηχανή έπεσε στη θάλασσα δίπλα σε λουόμενους (φώτο)

Κυριολεκτικά από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα στην παραλία της Γλυφάδας, όταν ένα ανεμόπτερο με μηχανή έπεσε στη θάλασσα σε σημείο που έκαναν μπάνιο αρκετοί λουόμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν στις 10:15 το πρωί όταν ένας άνδρας ηλικίας περίπου 35 ετών επιχείρησε να απογειώσει το ανεμόπτερό του από το πλατό της 4ης μαρίνας Γλυφάδας, δίπλα στον κόσμο.

Το μηχανικό ανεμόπτερο πράγματι απογειώθηκε και «με το που ανεβαίνει σε ύψος περίπου 40 – 50 μέτρων, στρίβει αριστερά και προφανώς εξαιτίας του ανέμου και των κακών χειρισμών, χάνει τον έλεγχό του και πέφτει μετά από λίγα δευτερόλεπτα με μεγάλη ταχύτητα στο νερό, στο σημείο που κάνουν μπάνιο τα άτομα με ειδικές ανάγκες καθώς στο σημείο υπάρχει και η σχετική πρόσβαση. Όλα έγιναν δίπλα στον κόσμο.

«Ευτυχώς δεν έπεσε πάνω σε κανένα άτομο. Εάν είχε πέσει στην αμμουδιά, που βρίσκονταν ο ένας δίπλα στον άλλον τότε θα χτύπαγε πολλούς» ανέφεραν χαρακτηριστικά αυτόπτες μάρτυρες.

Από την πτώση της μηχανής του ανεμόπτερου υπήρξε διαρροή καυσίμων, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο χειριστής επιχείρησε μια τέτοια πτήση ακριβώς δίπλα στον κόσμο αλλά και στα γραφεία του Λιμενικού Σώματος που υπάρχουν σε απόσταση αναπνοής.

Μετά το ατύχημα άνδρες του λιμενικού έσπευσαν στο σημείο που έγινε το συμβάν προκειμένου να καταγράψουν το γεγονός και να πάρουν μαρτυρίες.

Η βάρκα που διαθέτει η παραλία για παν ενδεχόμενο, προσέγγισε το σημείο του ατυχήματος και όπως φαίνεται και στο σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο, περισυνέλεξε τη μηχανή του ανεμόπτερου, ενώ ο αδέξιος χειριστής του, που ευτυχώς δεν χτύπησε, προσπαθούσε να εξηγήσει στους λιμενικούς τί ακριβώς συνέβη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.