
Η συγγραφέας Ναόμι Γουλφ κατά τη διάρκεια δηλώσεών της μίλησε για τα εμβόλια κατά της covid-19 και τόνισε ότι προκάλεσαν μαζική ύπνωση και βλάβη στον εγκέφαλο.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Τα εμβόλια covid-19 προκάλεσαν μαζική ύπνωση. Τα δύο τρίτα του πληθυσμού δεν έχουν πλέον την ικανότητα να σκέφτονται και να κρίνουν σωστά. Τα εμβόλια προκάλεσαν βλάβη στον εγκέφαλο».
Συνεχίζοντας, η ίδια ανέφερε:
«Τα δύο τρίτα της ανθρωπότητας δεν μπορούν πλέον να σκεφτούν καθαρά. Δεν αντιδρούν. Δεν αμφισβητούν. Απλώς… υπακούν».
This Changes Everything.
Dr. Naomi Wolf: “COVID VACCINES caused MASS HYPNOSIS. Two-thirds of the population no longer has the ability to reason, the shots DAMAGED the BRAIN.”
Two-thirds of humanity can’t think straight anymore.
They don’t react.
They don’t question.
They… pic.twitter.com/A3kCIM4QrS— Deep Leaks (@DeepLeaksHQ) July 19, 2026
Η Ναόμι Γουλφ έχει τα τελευταία χρόνια τοποθετηθεί επανειλημμένα για θέματα που αφορούν τη διαχείριση της πανδημίας, τις πολιτικές δημόσιας υγείας και τις κοινωνικές επιπτώσεις των μέτρων που εφαρμόστηκαν.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.