ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέα δολοφονία – «Γάζωσε» τη γυναίκα του με 8 σφαίρες (!) στο μαγαζί του αδελφού της στη Λάρισα (φώτο)

Νέα δολοφονία – «Γάζωσε» τη γυναίκα του με 8 σφαίρες (!) στο μαγαζί του αδελφού της στη Λάρισα (φώτο)

Νέα δολοφονία στην Ελλάδα του κορωνοϊού, καθώς όπως είχαν προειδοποιήσει πολλοί ειδικοί το πολύμηνο lockdown έχει οδηγήσει σε ραγδαία αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας.

Η νέα δολοφονία έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης (λίγο μετά τις 10:30) στη Λάρισα, εκεί που ένας άνδρας πυροβόλησε την 43χρονη σύζυγό του μέσα σε καφενείο που ανήκει στον αδελφό της (και όχι αδελφή της όπως είχε αναφερθεί αρχικά). Μάλιστα ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε τη γυναίκα του περίπου οκτώ (!) φορές και όλο αυτό… μπροστά στα μάτια των άλλων εργαζομένων, οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, το νέο έγκλημα σημειώθηκε στην περιοχή Σωτηρίτσα της Λάρισας.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η γυναίκα που έπεσε νεκρή από τα πυρά του συζύγου της, εργαζόταν στη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Ο σύζυγός της, ο οποίος είναι 54 ετών, φέρεται να μπήκε μέσα στο μαγαζί και να πυροβόλησε την 43χρονη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 54χρονος αφού την πυροβόλησε κάλεσε την αστυνομία γύρω στις 10.30 και παραδόθηκε. Ενώ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως τη σκότωσε γιατί πίστευε πως τον απατούσε.

Επίσης, σύμφωνα πληροφορίες, ο ίδιος και η σύζυγός του που έπεσε νεκρή, είναι από την Αθήνα και επισκέπτονται τη Λάρισα για διακοπές.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Συνολικά 6 γυναίκες έχουν δολοφονηθεί από τους συντρόφους τους από τις αρχές του χρόνου.

  • Στις 17 Ιανουαρίου εντοπίστηκε νεκρή με 14 μαχαιριές η 54χρονη Βασιλική. Δράστης ο 47χρονος Νορβηγός φίλος της που επιχείρησε να διαφύγει.
  • Αρχές Απριλίου, η 28χρονη Κωνσταντίνα δολοφονήθηκε μαζί με τον αδελφό της από τον πρώην σύζυγο της στο οικογενειακό σπίτι της στη Μακρυνίτσα.
  • Στις 11 Μαΐου η 20χρονη Καρολάιν χάνει τη ζωή της από τα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.
  • Στις 3 Ιουνίου η 64χρονη Ελένη θα δολοφονηθεί έξω από το σπίτι της, με τον εν διαστάσει σύζυγο της να την πυροβολεί εξ επαφής.
  • Πιο πρόσφατο θύμα , η 26χρονη Γαρυφαλλιά που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο φίλο της κατά τις διακοπές τους στη Φολέγανδρο.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.