ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μετά τις φωτιές το… πλιάτσικο- Στο έλεος των λεηλασιών οι περιουσίες των πολιτών στην Αττική

Μετά τις φωτιές το… πλιάτσικο- Στο έλεος των λεηλασιών οι περιουσίες των πολιτών στην Αττική

Καταγγελίες για λεηλασίες και πλιάτσικο στις καμένες περιουσίες τους κάνουν λόγο οι κάτοικοι που επλήγησαν από τις φωτιές στην Αττική που δεν φαίνεται να μπορούν να ησυχάσουν.

Άραγε οι υποσχέσεις για συνεχείς περιπολίες και οι τόσοι αστυνομικοί που βρίσκονταν πανταχού παρόντες που βρίσκονται; Κράτος σε αποδιοργάνωση;


Η πυρκαγιά δεν έχει καταλαγιάσει ολοκληρωτικά ωστόσο, κάτοικοι που επέστρεψαν στα σπίτια τους για να τα ελέγξουν, μετά τις επείγουσες εκκενώσεις από την πολιτεία, είδαν τις περιουσίες τους λεηλατημένες.

Πυρόπληκτοι από τις περιοχές της βόρειας Αττικής ανέφεραν ότι κάποιοι επιχείρησαν μέσα στον πύρινο εφιάλτη να κλέψουν ό,τι σώθηκε.

Στο Κρυονέρι ομάδες τεσσάρων ατόμων περιπολούν ανά μισή ώρα την περιοχή για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης, αλλά και πλιάτσικου.

Στο Άγιο Στέφανο, υπήρξαν καταγγελίες, ότι ορισμένοι επιχείρησαν να κλέψουν μηχανήματα και εργαλεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάτοικος των Αφιδνών που είδε το μισό σπίτι της να τυλίγεται στις φλόγες δήλωσε πως κάποιοι μπήκαν στο καμένο σπίτι και πήραν ό,τι είχε αξία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.